Ahlan wa sahlan....Konnichiwa....

~ hati ku berbunga ketika teratak ini terlihat jejak kaki mu

~ kalau ada yang sakit dimata... sakit di telinga... komen la eh.
boleh le teman perbaiki teratak ini agar lebih GAH lagi

~ segala cadangan dan nasihat amatlah dialu-alukan

~singgah sokmo dan tinggalkan jejak kaki mu itu nanti teman pun nak juge ziarah kome

~terima kasih banyak2 sudi datang...bila free jengah2 teman kat sini lagi
We are always be with you...youth!


Alhamdulillah...nisa'PG akan terus bersama adik-adik untuk meluangkan masa bersama dalam beberapa program. Bagi adik-adik yang berminat untuk bersama Nisa' PG untuk sama-sama merasa pengalaman bersama masyarakat orang asli, menghulurkan bantuan kepada keluarga yang kurang bernasib baik ataupun nak beriadah...just contact k.Anis atau pada chat box kat sebelah tu, adik-adik boleh lah letakkan nama @ email @ phone no untuk kami hubungi.....


Nak suggest jenis-jenis permainan yang membuatkan adik2 teruja nak main pun boleh aje..


Montaj kat bawah ni, antara aktiviti-aktiviti yang telah dianjurkan oleh Nisa' PG.


So tunggu apalagi....jom bersama kami
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...