Ahlan wa sahlan....Konnichiwa....

~ hati ku berbunga ketika teratak ini terlihat jejak kaki mu

~ kalau ada yang sakit dimata... sakit di telinga... komen la eh.
boleh le teman perbaiki teratak ini agar lebih GAH lagi

~ segala cadangan dan nasihat amatlah dialu-alukan

~singgah sokmo dan tinggalkan jejak kaki mu itu nanti teman pun nak juge ziarah kome

~terima kasih banyak2 sudi datang...bila free jengah2 teman kat sini lagi
Assalamualaikum warahmatullahi wabarokatuh..

Salam Maal Hijrah 1434H buat semua sahabat2 NISA' khususnya dan seluruh umat Islam amnya..

Apa kabar ibu-ibu, kakak-kakak, adik-adik semua? sihat tak? macam mana dengan iman pulak? hehe.. cuti sekolah dah menjelang tiba, ada apa-apa program tak yang boleh meningkat tahap keimanan kita?

haa, ni habaq mai ni,, Nisa' Pasir Gudang akan menganjurkan KEM SMART SOLAT untuk anak-anak.. Cuma 2 hari 1 malam sahaja di UNIKL MITEC Bandar Seri Alam Masai..

Nak tau tak, kami akan mengadakan aktiviti yang menarik seperti Explorace Kembara Solat.. Mesti best kan explorace gini? ala2 kat tv gtu. tp inputnya pasti lebih bermanfaat,, insyaAllah.. :

Ibu-ibu yang ada anak sekolah menengah tu, amat2lah dialu-alukan untuk join kem ni! Confirm enjoy punye lah! apa-apa contact je number phone kat dalam poster ni yer!

JUMPA DI SANA!

p/s: tak salah kot kalau kita melabur untuk anak-anak yang merupakan aset akhirat? Renung2kan... :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...