Ahlan wa sahlan....Konnichiwa....

~ hati ku berbunga ketika teratak ini terlihat jejak kaki mu

~ kalau ada yang sakit dimata... sakit di telinga... komen la eh.
boleh le teman perbaiki teratak ini agar lebih GAH lagi

~ segala cadangan dan nasihat amatlah dialu-alukan

~singgah sokmo dan tinggalkan jejak kaki mu itu nanti teman pun nak juge ziarah kome

~terima kasih banyak2 sudi datang...bila free jengah2 teman kat sini lagi
BBQ


Jom kita BBQ ramai2...
Best kan...berasap lah tempat tu. Kita bakar udang, ayam, daging , apa lagi? fish ball, sosej...isk! dh terasa kat tekak ni. Makan panas2 pulak tu..hmmm yummy yummy


Sementelah cuti pun baru je bermula.. apa kata kita gathering. Yang jauh kita dekatkan.. yang dekat kita mesra mesrakan. Boleh la kita perpanjangkan silaturrahim. 


Adik-adik boleh relax dan santai bersama team Nisa'. Jangan bimbang... it's FREE my dear. Just bawa kawan-kawan je. Masa ni lah.. adik2 boleh bagi cadangan suka aktiviti apa... kalau yang ada masalah tu, boleh juga kita kongsi bersama.


Kalau nak..boleh cadangkan TEMPAT dan WAKTU yang adik-adik rasa sesuai. Boleh email kami nisapg@gmail.com atau just drop a word kat FB : Nisa' Pasir Gudang.







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...