Ahlan wa sahlan....Konnichiwa....

~ hati ku berbunga ketika teratak ini terlihat jejak kaki mu

~ kalau ada yang sakit dimata... sakit di telinga... komen la eh.
boleh le teman perbaiki teratak ini agar lebih GAH lagi

~ segala cadangan dan nasihat amatlah dialu-alukan

~singgah sokmo dan tinggalkan jejak kaki mu itu nanti teman pun nak juge ziarah kome

~terima kasih banyak2 sudi datang...bila free jengah2 teman kat sini lagi

SMART SOLAT

24 & 25 Dis 2010
tempat : surau beringin, Taman Rinting.
Pengisian 

  • ice breaking
  • kuliah subuh-the power of solat
  • motivasi solat- apa yang anda perlu tahu tentang solat?-ust hisyamuddin
  • motivasi i -INSAF
  • parenting skill - keluargaku ITULAH syurgaku
  • Penutup.
Alhamdulillah... telah berakhir kem solat dengan jayanya. Anak-anak dan ibu bapa berkumpul bersama menimba setitis ilmu yang dikongsi bersama INSAFF. Terima kasih kepada HELWA dan AJK Surau Beringin yang bersama-sama Nisa' ,menganjurkan Kem Solat untuk anak-anak ini...sehingga berjumpa lagi.




Nisa' Pasir Gudang sebagai fasilitator

Wajah-wajah yang dahagakan ilmu

Riang dan ceria menantikan masa untuk mengisi ilmu di dada

Sesi pertama; Ice breaking

Masih bersemangat lagi walaupun dah pukul 11 malam. Esok pagi nak bangun qiamullail pukul 4 pagi ya


Kami dah bersedia ya Akhi Fiedaus,,,,INSAFF sebagai moderator mengendalikan KEM SMART SOLAT


Khusyuk meneguk ilmu


Nak check solat. Betul ke cara solat adik-adik ni?


Fokus! Sebahagian dari peserta perempuan yang hadir bersama


Siapa yang solat Subuh berjemaah pagi tadi? Saya !




MESRA .. Sesi urutan menghilangkan ngantuk. Ala-ala SPA gitu...


Suap-menyuap mengeratkan silaturrahim. Friends is the BEST gift rom Allah to us. Moga terus berukuwwah hingga ke akhir hayat.


Rapatkan Saff.


Kemesraan mereka mencuit hati kami


Latihan Dalam Kumpulan dikendalikan oleh para fasilitator


Test...siapa yang amalkan doa selepas berwudhuk ??




Sesi bergambar mengakhiri acara program pada hari itu.


Moga berjumpa lagi di lain program anjuran Nisa' Pasir Gudang. Singgah-singgah lah ye ke blog kami untuk dapatkan aktiviti terkini tentang Nisa'. Beramallah dengan segala ilmu yang telah adik-adik timba. Doa kami moga adik-adik menjadi insan yang cemerlang di dunia dan lebih-lebih lagi di akhirat. Salam sayang dari Nisa' Pasir Gudang






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...