Ahlan wa sahlan....Konnichiwa....

~ hati ku berbunga ketika teratak ini terlihat jejak kaki mu

~ kalau ada yang sakit dimata... sakit di telinga... komen la eh.
boleh le teman perbaiki teratak ini agar lebih GAH lagi

~ segala cadangan dan nasihat amatlah dialu-alukan

~singgah sokmo dan tinggalkan jejak kaki mu itu nanti teman pun nak juge ziarah kome

~terima kasih banyak2 sudi datang...bila free jengah2 teman kat sini lagi
Dari pagi tadi asyik bersama Mr. G (google ) je punye la nak cari BE.
Al maklumla blogger baru , bila buka si comel cerite BE ... si cute itu BE juge , mamat hensem pun BE lagi ...

alahaiiii apa pulak BE ni? Camne boleh dapat BE ni?

Cari lagi dan lagi dan lagi.....ooooo buffered earnings stand for BE. ( mata terus bertukar menjadik $ _$ )

sekali tekan lagi tup tup..... haaaaaa

.

..

...

....

.....


.......

ada juga insan yang alert sungguh bagi peringatan untuk kawan2 yang terlampau asyik dengan blog yang mungkin sampai lupa dengan tugasan yang satu ni...

Syukur .... terima kasih la kepada insan kreatif 



P/S : Cukupkan kan entry solat kita untuk dapatkan BE yang lebih besar nilainya. Blog2 juge.... SOLAT jangan  lupe OK!



7 comments:

redskyim.kyu said...

haha ingat lima perkara itu penting :P

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

solat tiang agama..

duit tiang nak beli kfc...hehe

Chegu Zubir said...

ingat mengingatkan lah sesama kita...semoga kita sama2 beroleh keberkatan dariNya

jom baca nih
Perkara Yang Kadang-Kadang Kita Perasan/Tak Perasan
Renungkan Sedalam-Dalamnya- "Jodoh"

Nisa' Pasir Gudang said...

@redskyim.kyu
betul3x...penting sangat

Nisa' Pasir Gudang said...

@ciktim
KFC....mesti ko kecur ekk

Nisa' Pasir Gudang said...

@chegu zubir
ameen..jap nak gi tgk soal jodoh

trigyy said...

tQ... nnti update post.. thnx ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...