Ahlan wa sahlan....Konnichiwa....

~ hati ku berbunga ketika teratak ini terlihat jejak kaki mu

~ kalau ada yang sakit dimata... sakit di telinga... komen la eh.
boleh le teman perbaiki teratak ini agar lebih GAH lagi

~ segala cadangan dan nasihat amatlah dialu-alukan

~singgah sokmo dan tinggalkan jejak kaki mu itu nanti teman pun nak juge ziarah kome

~terima kasih banyak2 sudi datang...bila free jengah2 teman kat sini lagi



Nak join ? Senang jer... cam biasa.. buat satu entri khas :  SINI
  1. Letak header BEN ASHAARI BLOG    ~ DONE
  2. Tajuk : BLOG NI AKU RASA PATUT POPULAR LAA ..    ~ DONE
  3. Berikan 5 blog yang korang rasa patut popular dan kenapa korang rasa blog tu patut popular

    Paling Best
    HAA!! BLog paling best ecececehhh


    -Ibnbakr's-

    ALL IN 1

    FA'S SITE

    Nisa' Lembah Pantai


  4. Pada pendapat korang , apa yang patut dilakukan untuk popularkan sesebuah blog itu ?

    Sokmo la join segmen Ben Shaari. Walau dah sedetik lagi nak ke jam 12 ...usahakan juga. Lps join check kat Stat di dashboard... mmg mengancam la keputusan yang korang dapat.


    Blogwalking juge membantu.


    Ynag lain2 tu kalau rajin buat la.. GA ke , join contest ke...



  5. Pentingkah populariti sesebuah blog dan kenapa ?

    Sangat penting supaya apa yang kita cuba sampaikan akan cepat sampai lebih pantas dari ASTRO atau channel yang lain. Selain baru org  lain celik mata ... tak de pandang sebelah je hikhikhik

10 comments:

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

woww!! aku ke tu...malu jap..haha..

tq la babe! ak baru balik kelas ni..

rindu..muah2!!

Sunah Mohammad said...

hahaha! no satu tu kemain ye!

Nisa' Pasir Gudang said...

@ciktim
ha ah mcm kenal jek FA kann...kann

Nisa' Pasir Gudang said...

@Sunah Suka Sakura
Tu lahh haaii...kemain lagi kan.. ingat nak letak je http://www.sunahsukasakura.com/
tapi dia kan dah femes amaat. nnti banya ANON lak kann hehe

solo molo said...

blog-blog fofuler nie...

blog solomolo bile nak fofuler ek ???
huwaa....

pRiNCe said...

betul2...bukan senang nak jadi popular kan...:)
banyak kna usaha...
saya doakan sume blog yg di listkan tu cepat popular...huhu

Pembawa_Wacana said...

Sokmo dih..... hehehe

Nour Akmal said...

yg plg best tu akan popular jgk 1 hr nnt..
gud luck...=)

Dekcik said...

jom kte tgk blog popular..
dari blog abg ben..
singgah blog dekcik..

http://sweetchoc91.blogspot.com/2011/04/blog-ni-aku-rasa-patut-popular-laa.html

nur said...

THANKS A LOT DEAR!!

JOM TENGOK GAMBAR BEST!!
JOM KE: ALL IN ONE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...