Ahlan wa sahlan....Konnichiwa....

~ hati ku berbunga ketika teratak ini terlihat jejak kaki mu

~ kalau ada yang sakit dimata... sakit di telinga... komen la eh.
boleh le teman perbaiki teratak ini agar lebih GAH lagi

~ segala cadangan dan nasihat amatlah dialu-alukan

~singgah sokmo dan tinggalkan jejak kaki mu itu nanti teman pun nak juge ziarah kome

~terima kasih banyak2 sudi datang...bila free jengah2 teman kat sini lagi
Well apa lagi nak kata...
blogger baru perlu kreatif macam Bro Ben ... bukan sesaja nak promote tapi buktinya kat sini



join segmen dah tertempias sampai mcm ni!!!

itu baru join segmen belum di review lagi. Semua ni hasil dari usaha keras + ikhlas + rajin + + + + kena tajnya dia juga mcm mana nak jadi blogger yang berjaya.

Itu belum lagi bercerita tentang BE dia. hmmmm boleh beli kereta rasanya =)

Bagi yang berminat untuk menjadikan blog sebagai wadah menyampaikan ilmu dan make friends kena belajar berblogging agar tak syok sendiri. Kalau nak syok sendiri boleh tulis  dalam diari je.

Kena terbuka dan banyak mencuba...

nak tunggu segmen dari SUNAH dear pula
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...