Ahlan wa sahlan....Konnichiwa....

~ hati ku berbunga ketika teratak ini terlihat jejak kaki mu

~ kalau ada yang sakit dimata... sakit di telinga... komen la eh.
boleh le teman perbaiki teratak ini agar lebih GAH lagi

~ segala cadangan dan nasihat amatlah dialu-alukan

~singgah sokmo dan tinggalkan jejak kaki mu itu nanti teman pun nak juge ziarah kome

~terima kasih banyak2 sudi datang...bila free jengah2 teman kat sini lagi


Setelah berperah otak bersama kumpulan TULIP yang sangat sporting 



Terus mara dan bergabung bersama group baru , nama pun bertukar TULIP MENYENGAT . Members baru pun sporting dan pantas
Berjaya ke Grand Final hari ini.
Best of Luck to all of you.

Bagi yang tak berjaya ke peringkat akhir , jangan kecewa kerana ini hanyalah GAMESSSsss

Anda juga Hebat


5 comments:

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

ape ni yerk..sori sis, i xsempat nak review suma entri u..explorace ke gane..

cemomoi said...

wuiyyo cam tengah layan explorace plak

Nisa' Pasir Gudang said...

@ciktim
ha ah..ala2 explorace. contest by group. tapi betul2 berpeluh gak nak siapkan tugasan

Nisa' Pasir Gudang said...

@cemomoi
tengah layan bersama blogger2 lain. ala2 survivor kat pulau tu ..huhu

gadis melayu said...

tahniah jgk.. bersiap-sedia ntuk cbaran seterusnya..^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...