Ahlan wa sahlan....Konnichiwa....

~ hati ku berbunga ketika teratak ini terlihat jejak kaki mu

~ kalau ada yang sakit dimata... sakit di telinga... komen la eh.
boleh le teman perbaiki teratak ini agar lebih GAH lagi

~ segala cadangan dan nasihat amatlah dialu-alukan

~singgah sokmo dan tinggalkan jejak kaki mu itu nanti teman pun nak juge ziarah kome

~terima kasih banyak2 sudi datang...bila free jengah2 teman kat sini lagi





Okie...wat entry ni:

1. Letak header Sunah Suka Sakura dot com dan linkkan ke entri ni.

2. Letak tajuk: SAKURA BUDIKA: 25! GAME SURVIVOR

3. Letak ayat SAYA NAK JOIN 25! GAME SURVIVOR SAKURA BUDIKA

3. Paste url kat ruangan komen entri ni.

Tu je.

Tutup? Bila da cukup 25.

sape nak join segmen ni..jom la. Sempat lagi rasanya.

4 comments:

c-tea said...

hai..kite satu geng...yang gam sakura budika tu...ini link ct...mereke kate kene add fb n ym...so camane???boleh semak kat page abg ady..

game sakura budika

Norfa said...

ai.sila tinggalkan YM anda kat sini..

Hafriz Mohamad said...

nak join ke x, nak join ke x..huhu

c-tea said...

hai..add fb ct kat sini

http://www.facebook.com/ctearhaman

ym : illustrasiaku@yahoo.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...