Ahlan wa sahlan....Konnichiwa....

~ hati ku berbunga ketika teratak ini terlihat jejak kaki mu

~ kalau ada yang sakit dimata... sakit di telinga... komen la eh.
boleh le teman perbaiki teratak ini agar lebih GAH lagi

~ segala cadangan dan nasihat amatlah dialu-alukan

~singgah sokmo dan tinggalkan jejak kaki mu itu nanti teman pun nak juge ziarah kome

~terima kasih banyak2 sudi datang...bila free jengah2 teman kat sini lagi

Puluhan kali Nisa'PG check ... tersilapkah? tak perasan kah?
Betul2 mereka sudah unfollow Nisa' PG.
Mereka lah blogger2 hebat pencetus semangat sudah ghaib dari follower Nisa' PG.

Bila ? Tak pasti bila mereka hilang. Sangat sedih .....

3 hari kebelakangan takde entry terbaru dari Nisa'PG  kekangan tugasan menyiapkan beberapa tugasan yang agak berat.

Mungkin disebabkan itulah agak mereka terus UNfollow Nisa'.

Kenapa mengharapkan mereka?
~ mereka antara pencetus semangat berblog.

Follower yang lain juga Nisa' sayang dan hormati...
Follower amat bermakna bagi setiap blogger. Blog bukan lah untuk diri sendiri. Blog antara medium pengerat ukhuwwah dan silaturrahim.

Nak suruh mereka follow semula?
Mereka sentiasa sibuk dengan entry2 menggamit pengunjung....

Mungkin suatu hari mereka akan datang semula mempamerkan wajah2 ceria mereka di daftar FOLLOWer Nisa' PG...

23 comments:

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

ada ae mcm tuuu...baru ku tahu....hihi..

kamu ni cikgu yah..umo bape..

c-tea said...

dear..i kan ade...hehe...ni tukang memeriah suasana..hahaha

Nisa' Pasir Gudang said...

@ Siti Nur Fatimah Mohamad Ali
baru perasan ade macam gini...
takpe la...apa boleh buat kan huhuu
ciktimkan ade :)
umo? 25 ke atas :D

Nisa' Pasir Gudang said...

@c-tea
nasib baik c-tea masih disisi...
thanks c-tea menghiburkan dahku ini hehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

pasti mereka blogger kesayangan nisa...sampai nisa perasan mereka unfollow kan?sis tak pernah check..dan tak tau siapa yg unfollow sis

Nisa' Pasir Gudang said...

@LM
yang pasti LM juge kesayangan Nisa'.

anismelon said...

ade erk gitu..anis pon xpenah check gk..hohoho...as long as entry anis ade org bace..jd la..boleh xmcm nie??hoho..

anis ikut sis nye blog balik..xkn unfollow..ngeee..insyaallah..

Nisa' Pasir Gudang said...

@anismelon
sis pun tak ambil kisah sgt cuma haritu terpandang sorang blogger otai ada kat situ. Dh print screen nak ambil smgat..tapi tak sempat buat n3.
hari ni dah tak sibuk , nk buat entry tgk2 dah hilang..ayaakkkk.

pasti ada hikmah..tgk ni ha! anis pulak dtg...thanks ye Anis :)

topimagine said...

ada gak yang unfollow ek.... top xpernah unfollow blog orang :)

diana said...

sabar la nisa..
benda2 gitu akan berlaku jugak..kalau tak sekarang akan datang ada jugak yang unfollow kita.
sorang pegi sorang datang..
Encik mamat pergi..
puan Diana datang..
jangan risau..hehehh

Nini Hartini said...

hehe..tini pn x sedar sape yg unfollow tini...yg tini tau, hari2 ngadap dashboard sbb nk terjah blog mereka yg tini follow. hehe

xpe lah..kalau xde mereka yg femes tu, kami kan ade ;p

Nini Hartini said...

Tini tag Nisa' PG untuk join GiveAway ni eh..

http://tanpanama33.blogspot.com/2011/04/giveaway-ourkizunastore-ga.html

kalau ada kesempatan bolehlah join :)

cujen said...

takpe, follower datang dan pergi... jangan patah semangat untuk berblogging

salam singgah dari CUJEN THE LEJEN

PERKARA YANG ANDA TIDAK TAHU TENTANG MAYBANK

MiSzy DiaN said...

salam singgh cni dan follow..
awak, jgn risau..
sy tk penah unfollow org taw,,
tp suka drop comment n lawat blogger even dorg jarg update..
insya allah :)

Nisa' Pasir Gudang said...

@topimagine
manusia kan pelbagai ragamnya..
kena belaja kawaln emosi ni hehe

Nisa' Pasir Gudang said...

@Diana
terima kasih datang merawat hati lara
:)

Nisa' Pasir Gudang said...

@Nini Hartini
nak buat cam Tini jugak lahh :D

OK Tini..I'Allah Nisa' PG join

Nisa' Pasir Gudang said...

@cujen
tq tq tq cujen

storyfromme said...

camtu pula eh.follow pastu unfollow.

Nisa' Pasir Gudang said...

@storyfromme
~ragam manusia :(

Nini Hartini said...

yg penting jgn harapkan sgt sape yg follow kita...sbb klu menunggu dan perhati sape yg follow, tu yg akn susah jiwa raga. hehe..

yg penting kita memberi...bukan mengharap balasan.jiwa pun senang :)

Nisa' Pasir Gudang said...

@Nini hartini
betul 3x (versi upin ipin)

Anonymous said...

sedih jgk ana...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...