Ahlan wa sahlan....Konnichiwa....

~ hati ku berbunga ketika teratak ini terlihat jejak kaki mu

~ kalau ada yang sakit dimata... sakit di telinga... komen la eh.
boleh le teman perbaiki teratak ini agar lebih GAH lagi

~ segala cadangan dan nasihat amatlah dialu-alukan

~singgah sokmo dan tinggalkan jejak kaki mu itu nanti teman pun nak juge ziarah kome

~terima kasih banyak2 sudi datang...bila free jengah2 teman kat sini lagi

Dah kena tag dengan NiNi HartiNi 

Tini kata terpulang nak buat ke tidak...untuk tidak menghampakan sahabat ini Nisa' PG buatkan. sape tahu kan tuah badan dapat barangan bayi... boleh buat gift utk ibu2 yang bakal melahirkan baby.

Hadiah-hadiah menarik :

5 cabutan secara manual 

3x hadiah dapat Cloth Book menarik ini 

2 x hadiah saguhati berupa voucher 20% belian barangan di OurKizunaStore 
1 x hadiah misteri bagi seorang pelanggan yang membeli mana-mana produk di OurKizunaStore di sepanjang bulan April.


Cara penyertaan
1. Buat entry khas bertajuk "GA OurKizunaStore"        ~ done

2. Copy logo OurKizuna dan tepekkan pada entry dan sidebar.... *Backlink logo kepada http://ourkizunastore.blogspot.com/ ya.                  ~done

3. Letakkan link pada bloglist untuk mengetahui perkembangan GA *optional  ~takde blog link..takpe optional kan


4. Tag sekurang-kurangnya 3 orang kawan





5. Tinggalkan link contest korang kat entry ni... :)


3 comments:

anitadiana said...

TQ nisa tag kak ita..mcm best aje hadiah tu...tapi kak ita tak pernah bertuah...malas nak masuk...kak ita dah follow nisa..kalu sudi follow lah kak ita balik...follow kak ita ciput sangat...he..he...

Nini Hartini said...

good luck Nisa'. Thanks for joining...
nak tau keputusan kena follow-up blog ourkizuna tau...

nama blog nisa' dah tersenarai. actually join contest/giveaway bertujuan untuk mempopularkan blog kita dan blog penganjur tu.

promosi percuma :)

Rai said...

salam kenalan nisa,

thanks ya sudi join GA ourkizuna. Good luck.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...