Ahlan wa sahlan....Konnichiwa....

~ hati ku berbunga ketika teratak ini terlihat jejak kaki mu

~ kalau ada yang sakit dimata... sakit di telinga... komen la eh.
boleh le teman perbaiki teratak ini agar lebih GAH lagi

~ segala cadangan dan nasihat amatlah dialu-alukan

~singgah sokmo dan tinggalkan jejak kaki mu itu nanti teman pun nak juge ziarah kome

~terima kasih banyak2 sudi datang...bila free jengah2 teman kat sini lagi








4 comments:

♥NiniHartini♥ said...

apo bende lah ni ye..selalu nampak tp x paham. huhu...ben ashaari tu sapo?

Nisa' Pasir Gudang said...

benda ni nak tambahkan kawan antara blogger dan salah satu medium nak kenalkan blog kite. Diorg buat ala2 game.

Ben Ashaari tu antara blogger yang byk masuk kecing!kecing!kecing! ($$$)
dengan berblog. Kat blog dia pun banyak tips utk jadi blogger yang berjaya.

Tini join je games..nanti perlahan2 akan tahu mcmana nak buat. =)

cemomoi said...

kecing? kawe ingak mu kecek kecing tu kencing dalam bahasa baku tadi

Nisa' Pasir Gudang said...

@cemomoi
kena tgk vlog diaorg ni...

http://www.1tube.my/video/3066/Segmen-sembang-sembang-Ben-Ashaari-bersama-Ujang-dan-YanaMIB--Video-Sharing-Malaysia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...