Ahlan wa sahlan....Konnichiwa....

~ hati ku berbunga ketika teratak ini terlihat jejak kaki mu

~ kalau ada yang sakit dimata... sakit di telinga... komen la eh.
boleh le teman perbaiki teratak ini agar lebih GAH lagi

~ segala cadangan dan nasihat amatlah dialu-alukan

~singgah sokmo dan tinggalkan jejak kaki mu itu nanti teman pun nak juge ziarah kome

~terima kasih banyak2 sudi datang...bila free jengah2 teman kat sini lagi
Dengan bangganya mempersembahkan....jeng jeng jeng




CMG sila jangan pengsan !

Berita baik untuk rakyat sekitar Pasir Gudang dan Kota Masai. Blogger2, visitor2 yang ada sedara kat Pasir Gudang ke, Masai ke boleh la tolong war-warkan akan kesedapan dan berbaloi-baloi rasa makhluk di atas itu.

Kalau nak order dengan orang SEDENAK sangat la senak sebab jauh ya amat. Rakyat Pasir Gudang moh le order dengan orang Pasir Gudang ye. Aneka juadah ade... talam ada, tepung kek choc Moist ada, kalau yang suka suki tengok cerita Jepun...tiba-tiba terliur tgk kek Jepun... haaa ! boleh order je Cotton Soft Japanese Cake . 


Bukan tu aje...nak minta tips pun boleh macam kat SINI . Seronok pula rasanya boleh kongsi2 dengan kamu semua yang amat prihatin dan murah hati :)

Terima kasih sudi bace (oppss macam Yuyu lak ) 





8 comments:

Sunah Mohammad said...

hahahaha! ayat last takleh blah...cam yuyu kecik!

Nisa' Pasir Gudang said...

@Sunah Mohammad
tersedap pula pinjam ayat dia :)

ummubalqis said...

eeee cedapnya kek tu, ummu nak pesanlah . semuanya barang halal ke .meleleh air liur ni....cayelah nisa'

Nisa' Pasir Gudang said...

@ummubalqis
Insya Allah air tangan Nisa' , cari yang halal tapi tetap sedap!

Isteri Yang Comel said...

wah sedapnyer

cemomoi said...

baek punya iklan niiii

Nisa' Pasir Gudang said...

@ Isteri Yang Comel
bukan nak naik lif ni...
tapi mmg sedap lahhh ..mmpphhh!

Nisa' Pasir Gudang said...

@ cemomoi

sangat suke mempromot :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...