Ahlan wa sahlan....Konnichiwa....

~ hati ku berbunga ketika teratak ini terlihat jejak kaki mu

~ kalau ada yang sakit dimata... sakit di telinga... komen la eh.
boleh le teman perbaiki teratak ini agar lebih GAH lagi

~ segala cadangan dan nasihat amatlah dialu-alukan

~singgah sokmo dan tinggalkan jejak kaki mu itu nanti teman pun nak juge ziarah kome

~terima kasih banyak2 sudi datang...bila free jengah2 teman kat sini lagi

Klik gambar untuk tumbesaran...

First time NisaPG dapat traffic macam gini. Tak pernah lagi..asyik nampak kat blog orang je sebelum ni. Tak tahu kenapa boleh jadi macam gitu. Bloggers lama boleh tolong komen ..??

Masa berlangsung GAME SURVIVIOR semalam bersama sekumpulan bloggers , tiba2 traffic naik mendadak. Bagi Bloggers otai itu mungkin perkara biasa tapi bg Nisa'PG yang baru 2 bulan aktif ni, sangat mengujakan.

Susah sebenarnya kita nak satukan orang ??
TAHNIAH kepada SAKURA BUDIKA  menganjurkan game seumpama ini. Di sini sebenarnya kita nak lihat kesatuan hati para bloggers. Bagaimana cara nak komunikasi di maya... ? Nak siapkan tugasan. Bukan senang! Bikin PANAS betul. Tapi ada yang boleh COOL kan semula keadaan agar semua OK.

Kesatuan hati juga bergantung kepada keikhlasan hati, dan sifat mahmudah yang ada. Tanpa semua itu maka TERPECAH dan TERBELAH semuanya.

Game yang sangat baik. Idea yang sungguh bernas. Moga bloggers peroleh sesuatu dari situ...

Ramai kawan semalam. Pagi ni entry menarik bagi yang nak mula berblog atau yang nak hias rumah baru kamu. Cuba klik kat NORFA . She's such a wonderful girl !

4 comments:

Ujang9897 said...

tahniah..siki2, lama2 jadi bukut..=)

Nisa' Pasir Gudang said...

eh! ujang dtg la. apasal tak cakap awal nak bentang karpet merah tadi. TQ support kite. Insya Allah terus mantap..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

tahniah nisa...

Nisa' Pasir Gudang said...

@LM
TQ LM for your support ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...