Ahlan wa sahlan....Konnichiwa....

~ hati ku berbunga ketika teratak ini terlihat jejak kaki mu

~ kalau ada yang sakit dimata... sakit di telinga... komen la eh.
boleh le teman perbaiki teratak ini agar lebih GAH lagi

~ segala cadangan dan nasihat amatlah dialu-alukan

~singgah sokmo dan tinggalkan jejak kaki mu itu nanti teman pun nak juge ziarah kome

~terima kasih banyak2 sudi datang...bila free jengah2 teman kat sini lagi
Salam semua.....

Moga hari ini kita menjadi lebih baik dari semalam.

Nisa' PG nak kongsi sedikit pengalaman. Sebelum tu nak juga bertanya...

Pernah tak singgah solat di pasaraya ke? Stesyen minyak ke? Surau atau masjid?
ada sesuatu yang kamu semua rasa...hmmmmm perlu buat sesuatu ? Ok...gini je.


Minta komen dari kamu semua tentang gambar ni boleh ?


Gambar carian Mr. Google

Gambar ape ? gambar telekung , Nak......

Gambar ape ?? gambar telekung ni , nak oiiiiiii !

Gambar ape ni ?? Telekung Busuk laaaaaaaa !!!!

Komen sikit ~

5 comments:

said said...

Memang biasa pemandangan gitu di tempt yg AJK surau/masjid yg jarang singgah solat di tempt orang. Mereka kurang perihatin dgn kehendak musafir. Pengerusi/Imam tempat tu kena lebih aktif dari segi kebersihan. Moga pandangan ini dpt dijadikan pedoman masjid2/surau2.

gadis melayu said...

kadang2 rasa nak solat pown tak selesa sebab duk pikir telekong nie boleh ke tak guna untuk solat.. yang pelik shopping kompleks besar bagai nak rak. tapi surau.. sabar jela.. huhuhu..

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

solat la di mana jua anda berada !!

hoho..

Farihan said...

Kat M'SIA nie telekung kat surau mmg teruk condition nyer, aritu masa farihan pergi PADANG setiap kedai makan, setiap pasar raya semua nyer cantik dan bersih, mmg disediakan kemudahan yg terbaik kat sana untuk solat...

hakima said...

prefer bawa telekung sendiri kemana-mana..huhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...