Ahlan wa sahlan....Konnichiwa....

~ hati ku berbunga ketika teratak ini terlihat jejak kaki mu

~ kalau ada yang sakit dimata... sakit di telinga... komen la eh.
boleh le teman perbaiki teratak ini agar lebih GAH lagi

~ segala cadangan dan nasihat amatlah dialu-alukan

~singgah sokmo dan tinggalkan jejak kaki mu itu nanti teman pun nak juge ziarah kome

~terima kasih banyak2 sudi datang...bila free jengah2 teman kat sini lagi



As a newbie in blogging... Nisa' Pasir Gudang nak tak nak memang kena buat research untuk tambah keahlian pengunjung blog ni.


Paling utama nak isi ruang hati adik2 dengan pengisian yang sama-sama kita boleh manfaat. Tapi kalau tak kena cara macam ne nak war2 kan blog ni sedunia..right? So bagi adik2 yang dah singgah sini... jemput2 lah kawan2 datang ye. Bukan setakat perkongsian ilmu malah jika ada sebarang aktiviti / program menarik seperti motivasi / out door games / treasure hunt... kita akan terus war2 kan disini ..Ok?


So..alhamdulillah dah jumpa satu blog yang cukup jujur berkongsi ilmu...blog yang dimiliki blogger terkenal Bro Ben . Nabi pesan belajarlah hingga ke negeri China....
Apatah lagi kalau dah yang kat depan mata ni.... apa pun terima kasih kat bro ni sudi berkongsi ilmu dengan semua.

1 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

nisa nak share entri tu ye?yg akak buat tentang wanita tu?ambik je la..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...