Ahlan wa sahlan....Konnichiwa....

~ hati ku berbunga ketika teratak ini terlihat jejak kaki mu

~ kalau ada yang sakit dimata... sakit di telinga... komen la eh.
boleh le teman perbaiki teratak ini agar lebih GAH lagi

~ segala cadangan dan nasihat amatlah dialu-alukan

~singgah sokmo dan tinggalkan jejak kaki mu itu nanti teman pun nak juge ziarah kome

~terima kasih banyak2 sudi datang...bila free jengah2 teman kat sini lagi
Patut lah mereka2 ini berblogging. Rupa2 bila bertambah je kawan kat FOLLOWer kite....syahdu dan berbunga bunga hati ini. Seronok sesangat dengan kehadiran kawan-kawan baru..

Nak2 pulak yang suke KOMEN kat n3 kite. Terasa sangat dihargai. Seronok tau kalau kawan2 layan n3 yang kite buat tu...walau pun sebaris ayat....
macam Cik Tim kite ni dah berbaris-baris ayat haaaa..Rajin pulak Cik Tim meng 'kaler2' rumah dia. Jadi pink and very Sweeeettttttt.

CemoMoi kite ni walau dah ramai follower ...masih rajin mengomen kat entry kengkawan. Blog dia pun best banyak info2 berguna dan meNarikkk.

Cik NUR kite ni rajin buat GA...kawan2 yang lame dah idamkan rantai MUTIaRa... haaa apalgi, silakan men 'join' contest itu

Kakak LM dari Dubai tuuuu...blog dan kata2nye very the ladies. Jom la singgah...choooppp! dari Doha, Qatar sejiran dgn Dubai. Sori kakak LM sweeett

Terharu sungguh boleh tambah kawan dan berkongsi kisah blog di maya nihhhh...

Sayang kamu semua

3 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

sis akan masuk blog yg suka komen blog sis..hihi.hurmm tp sis dr Doha , Qatar ...jiran Dubai dik.salam kenal..hihi

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

waduh!! nama ak ke tu...huahua,,,malu nya..haha,,ak suka bkogsi ape y ak tahu babe..

btw, kbetolan ak tegok follower ko cikit, n ak tpikir y ko adalah blogger baru..masuk pulak entry ko, ape lagi..laju je ak komen bg segamat...semagat?? cehwah, xbole bla!..haha..

hah, tegok ni pon pjg...harap xbosan..kuang3,

Anonymous said...

seronokkkkk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...