Ahlan wa sahlan....Konnichiwa....

~ hati ku berbunga ketika teratak ini terlihat jejak kaki mu

~ kalau ada yang sakit dimata... sakit di telinga... komen la eh.
boleh le teman perbaiki teratak ini agar lebih GAH lagi

~ segala cadangan dan nasihat amatlah dialu-alukan

~singgah sokmo dan tinggalkan jejak kaki mu itu nanti teman pun nak juge ziarah kome

~terima kasih banyak2 sudi datang...bila free jengah2 teman kat sini lagi




Apa yang perlu korang ( yang berminat ) ni kena buat ???
  1. Pastikan blog korang ringan !    ~SIAP
  2. Tiada widget widget yang memberatkan loading !    ~SIAP
  3. Warna template yang tidak membutakan anak mata     ~ INSYAALLAH TAK BUTA MATA KAT BLOG NI...hikhik
  4. Lagu ? Sendiri mau pk   ~SUNYI DAN AMAN
  5. Dan apa apa saja yang korang rasa tidak menyusahkan rakan blogger untuk singgah seperti font ,color  dan sebagainya ..       ~TAK MENYUSAHKAN MALAH MENENANGKAN

    WALLLAWEHHH

    ~ JEMPUT LA KOMEN DENGAN PENUH KEIKHLASAN ~

4 comments:

Sal Saari said...

cantikkk..melawat rakan blogger

qucachahir said...

thankz singgah blog tadi..
blogger yang mesra alam.. =)
cantek blog..
saya follow kamu..

my link:
http://quraishahir.blogspot.com

farhana masdo said...

terjah dr segmen bro ben .
saye pmbace baru di belog kamuu ~ :)

jmpot singgah ma belog okay :)

khadyjah fhatyah said...

Semua cun! Tadek hal lah hehe. Sudah follow!
Jom terjah blog saya balik (:

http://k-fhatyah.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...