Ahlan wa sahlan....Konnichiwa....

~ hati ku berbunga ketika teratak ini terlihat jejak kaki mu

~ kalau ada yang sakit dimata... sakit di telinga... komen la eh.
boleh le teman perbaiki teratak ini agar lebih GAH lagi

~ segala cadangan dan nasihat amatlah dialu-alukan

~singgah sokmo dan tinggalkan jejak kaki mu itu nanti teman pun nak juge ziarah kome

~terima kasih banyak2 sudi datang...bila free jengah2 teman kat sini lagi
 Fuh ! rupanya banyak lagi nak kena belajar kalau nak ber blogging nih.. Pasal komen pun jadik isu dan bagi kesan yang tak sedar diri kita sangka.

Macam DIANA ni...memang terangkat , terpanas sekejap jugak la baca blog dia. Ada ke komen sikit pun tak boleh ??!! Apa kess...nak juga orang tu komen tapi kalau kita jadi blogger dan orang baca blog kita KOMEN macam tu, barulah tahu betapa keciwaaa nya. Nak2 pulak komen yang tak kena tajuk.

Kredit untuk Diana sebab tulus dan berkongsi ilmu walaupun ilmu KOTAK KOMEN. Panass!!! Panasss!!!

2 comments:

cemomoi said...

mengomen memang sedap.. sesedap rasa je picthing lari, heh!

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

babe! ak baru folow..hehe..sbb aritu line x oke..xpe kan...btw, u r in my bloglist! hah, sng je kwn gan ciktim ni..xperlu wat entry tok jom join bloglist..buag masa je..kalo rasa bkenan, letak jek la dlm bloglist..tol x..tp sape y buat tu, oke je..ciktim ni kurag rajin cikit..hehe

btw, komen tu best! xkisah la ade kaitan gan entry kita @ x, tp skurag2nya kita tahu ade org care n sudi komen entry..n amalkan sifat bsagka baik...n amalkan rajin komen entry org..komen tu maksudnya care kalo menurut kamus ciktim edisi 10..kuang2...btw, nice 2 meet u my deaR!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...