Ahlan wa sahlan....Konnichiwa....

~ hati ku berbunga ketika teratak ini terlihat jejak kaki mu

~ kalau ada yang sakit dimata... sakit di telinga... komen la eh.
boleh le teman perbaiki teratak ini agar lebih GAH lagi

~ segala cadangan dan nasihat amatlah dialu-alukan

~singgah sokmo dan tinggalkan jejak kaki mu itu nanti teman pun nak juge ziarah kome

~terima kasih banyak2 sudi datang...bila free jengah2 teman kat sini lagi




Cara nak join .. mudah jer ...
  1. Sila masuk ke blog BEN ASHAARI ini dan cari mana mana gambar yang ada ... Amik gambar tu ( diberi kebenaran ) ..       DONE 

  2. tajuk :  GEGAR BLOGGER BARU dan linkkan ke entri ini  ..   DONE

  3. Kemudian , bagitau kenapa korang pilih gambar tu .. dan pastikan ada link ke entri itu .. ok ?
    ~Gambar tu dipilih sebab nak orang lain alert tentang tatoo yang dipandang ringan dan paliiinnngg nak orang lain lebih alert tentang bersalaman dengan bukan muhrim . Jangan sekali2 aaaaa...
    OK bRO ... Link kat SINI !

  4. Sila jelaskan mengapa anda jadi blogger ..
    ~ Nisa' PG terjun ke dunia blog untuk sama2 berkongsi cerita bersama remaja , reTUA selain menyambung selaturrahim bersama bloggers yang lain yang wujud di maya ini.~

  5. Blog yang menjadi pilihan harian anda .. maksud aku , korang wajib masuk hari hari..


26 comments:

fahmie firas said...

Saye pon join segmen abg BEN
Salam Kenal..
Nice blog sahabat..
best dapat follow ur blog..
keep moving on..
klu free singgah ke blog saye..
http://purplebloggerboyz.blogspot.com/

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

babe! lama sepi..bz mengajar ke ha,,?
ak tanye ni mcm ye ye je ko ni cikgu ek ??
haha...ak pon x tahu ko keje ape sebenarnya hiihi..

btw, aku baru balik kelas!! perrr..x sempat nak join segmen en. benn ni..=(

xpela, ko da join, kira aku pon join gak r..hehe * sesuka hati..

k, last..muah muahh muahh!!

**imam mahadi da nak muncul...mari sama2 bertaubat..

Lulu caldina said...

keep it up...dengan tekad dan semangat, tak mustahil kita akan berjaya juga dalam dunia blogger...yeah..

nadiemsharmz said...

salam..jengok2 dari geng gegar BA..enjoy bloging yer!!..oyeah!

snang2 mai la cni....

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/gegar-blogger-baru

Fuuyooh said...

salam kenal.. saya pak aji.. dtg dari blog haji ben.. usah biarkan di hidup anda di selubungi misteri....

NiSha said...

Nisha singgah and folow sini..
rajin2 updated ..
nanti Nisha singah lagi
http://heandsheloves.blogspot.com

♥♥P.i.n.K.y MoMMa♥♥ said...

pinky dtg sini & teru folo ;)
support..support..

jom support me jom..

stay tune..more make up & shawl tuto at my side bar..

http://eppyphamdiary.blogspot.com

diyana said...

singgah sini!! ^^

solo molo said...

salam singgah dan ziarah...
gegar blogger baru !!!~

lenloy said...

Dari blog encik ben..salam kenal..

Sal Saari said...

salam gegar, dah follow

Nisa' Pasir Gudang said...

@fahmie firas
eh..tema kite same la purple cuma blog ai je kale merah.

Nisa' Pasir Gudang said...

@ciktim
ala ciktim..berukben ni asikk wat hal la. very the slow motion 1. mmg tensen aaa

harap2 org klik kat ko nye blog gak n follow uuuu. Rugi aaa tak follow ciktim

Nisa' Pasir Gudang said...

@Lulu caldina
caiyoookk lulu . gogogo
wah semangat tul u ni eh :)

Nisa' Pasir Gudang said...

@nadiemsharmz
cek terjah blog hampa sat gi naaa.. tungguuuuu

Nisa' Pasir Gudang said...

@fuuyoohh..
saya adik aji tapi lom gi haji lagi. salam ziarah.. hidup ku tidak di dalam misteri

Nisa' Pasir Gudang said...

@NiSha
terima kasih support nnti kita pun nak gi pekena kopi rumah niSha =)

Nisa' Pasir Gudang said...

@P.i.n.K.yMoMMa
ok geng blogger..nnti kita jalan2. tima kasih singgah

Nisa' Pasir Gudang said...

@solo molo
besar hati terima kunjungan kawan2 yang solo ada tak solo pun ada. terima kasih datang jengah dan follow

Nisa' Pasir Gudang said...

@lenloy
salam kenal juge =)

Izamir Ridzwan said...

nice blog, happy dapat jumpa kawan baru

http://www.izamirridzwan.com/

Nisa' Pasir Gudang said...

@ Izamir Ridzwan
salam tambah kenalan...

Cikin said...

haihaihai .
cikin singgah dari blog BA (:

SiS NaD said...

SaLaM ZiaRaH DaRi SiS... SiS TiNGGaLKaN JeJaK DaRi BLoG aBG BeN MaLaM2 BuTeR Ni... HeHe!~ NiCe BLoG u HaVe!~ (^_____^)V

Hanieqha said...

jalan2 hirup udara segar dlm blog awak..

hehe..

Contest/Giveaway: Apa hadiah korang nak?
CARA2 MELAJUKAN BROADBAND ANDA YANG DAH HABIS LIMIT ATAUPON YANG LEMBAP

iekah said...

hye..
terjah blog u..
nak gegar blogger baru..=)
hepy blogging!

follow u =)
http://iekahridzuan.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...