Ahlan wa sahlan....Konnichiwa....

~ hati ku berbunga ketika teratak ini terlihat jejak kaki mu

~ kalau ada yang sakit dimata... sakit di telinga... komen la eh.
boleh le teman perbaiki teratak ini agar lebih GAH lagi

~ segala cadangan dan nasihat amatlah dialu-alukan

~singgah sokmo dan tinggalkan jejak kaki mu itu nanti teman pun nak juge ziarah kome

~terima kasih banyak2 sudi datang...bila free jengah2 teman kat sini lagi
Adakah kebiasaan orang drive tanggalkan kasut?
Agak2 ramai tak orang macam tu? Setakat yang Nisa' PG tahu... ramai juga orang drive tak pakai kasut.
Walau pun semasa ujian memandu kita diMESTIkan pakai kasut bukan selipar atau but atau lain-lain.

Tapi bila dah pass je  exam..ha! bawa kereta tak pakai kasut amatlah selesa bagi sesetengah orang.
Tapi ko jangan tak tau ada buruknya...

Apa?????

.

..

...


....


.....



......


.......








Haaa!!! Dah nak cepat sangat....sekali nak naik kereta TERtinggal kasut kat luar.

Dah bawa kereta pun tak beralas..so buat dhekkkkk je. Sekali nak turun dari kereta

ALAMAK !!!! Mana kasut ni ????


P/S : Buat lah spare satu kat dalam bonet yeee.......

2 comments:

Siti Nur Fatimah Mohamad Ali said...

tibe2 ade atas bumbug kete..
ha, macam mana tu ??

cemomoi said...

kekadang mboh time nak membrek slepar dok sangkut kat pedal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...